Leicester City zoekt opvolger Chilwell: Tagliafico lijkt niet de eerste keus te zijn

Reacties

Leicester City verkocht Ben Chilwell voor ruim vijftig miljoen euro aan Chelsea en Nicolás Tagliafico schijnt in beeld te zijn om de linksback te komen opvolgen in het King Power Stadium. Het lijkt er echter op dat de Argentijns international niet de eerste keus is voor The Foxes.

Leicester City zoekt opvolger Chilwell: Tagliafico lijkt niet de eerste keus te zijn
© Pro Shots

Sky Sports heeft begrepen dat Leicester in de zoektocht naar een nieuwe linkervleugelverdediger aan het onderhandelen is met Atalanta Bergamo. Het zou daarbij niet gaan om Robin Gosens, die ook werd genoemd, maar om Timothy Castagne. De 24-jarige Belg staat volgens de berichtgeving bovenaan de verlanglijst van Leicester-manager Brendan Rodgers.

Zevenvoudig Belgisch international Castagne speelde in het afgelopen seizoen voornamelijk als aanvallende rechtsback bij Atalanta, maar kan ook aan de linkerkant uit de voeten. Hij heeft nog een tweejarig contract in Bergamo en zou wel wat voelen voor een verhuizing naar de Premier League. Over een vraagprijs wordt door Sky Sports niet gesproken.

Castagne maakte drie jaar geleden de overstap van Racing Genk naar Atalanta. Hij speelde tot dusver 96 wedstrijden voor de Italianen, waarvan 33 in het afgelopen seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.