Leicester City versterkt middenveld met Sevilla-captain Iborra

Reacties

Leicester City en Sevilla hebben een principeakkoord bereikt over de transfer van Vicente Iborra. Alleen de medische keuring scheidt de 29-jarige Spanjaard nog van The Foxes.

Leicester City versterkt middenveld met Sevilla-captain Iborra

Iborra speelde in februari en maart met Sevilla tegen Leicester in de achtste finale van de Champions League (foto). De Engelsen trokken over twee duels aan het langste eind, maar waren Iborra nog niet vergeten.

De 1.95 meter lange middenvelder speelde sinds 2013 met veel succes in Andalusië. In de 172 officiële duels die hij speelde voor Sevilla scoorde hij dertig keer en won hij drie keer de Europa League. Het afgelopen seizoen speelde hij met zeven competitietreffers een belangrijke rol bij het behalen van de vierde plaats en daarmee het bereiken van de voorronde van de Champions League.

Leicester betaalt naar verluidt zo'n twaalf miljoen euro voor Iborra, die nog tot 2020 vastlag bij Sevilla. De Spanjaard moet op het middenveld van de Premier League-kampioen van 2016 de concurrentie aangaan met Danny Drinkwater en Wilfred Ndidi.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.