Leicester City plukt opvolger Mahrez weg bij AS Monaco

Reacties

Rachid Ghezzal vervolgt zijn loopbaan in de Premier League. AS Monaco heeft de aanvaller verkocht aan Leicester City, waar hij moet gaan proberen om Riyad Mahrez te doen vergeten.

Leicester City plukt opvolger Mahrez weg bij AS Monaco

Leicester raakte sterspeler Mahrez deze zomer kwijt aan Manchester City en dacht in de zoektocht naar een opvolger onder meer aan Alireza Jahanbaksh. De topscorer van de Eredivisie vertrok echter naar Brighton & Hove Albion. Leicester is nu uitgekomen bij de 26-jarige Ghezzal, net als Mahrez een Algerijns international. De aanvaller heeft voor vier jaar getekend in het King Power Stadium.

Voor Leicester is Ghezzal de vijfde aanwinst van deze zomer, na Ricardo Pereira, Jonny Evans, James Maddison en Danny Ward. Volgens Engelse media betalen The Foxes veertien miljoen euro aan AS Monaco; dit bedrag zou door bonussen nog met een miljoen euro kunnen oplopen.

Ghezzal is een oude bekende van manager Claude Puel, die bij Olympique Lyon al eens samenwerkte met de rechtsbuiten. Monaco pikte Ghezzal vorig jaar transfervrij op bij Lyon. In zijn enige seizoen in het Prinsdom speelde de dribbelaar 35 officiële wedstrijden voor Monaco, waarin hij slechts twee keer scoorde en vier assists leverde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.