Leicester City denkt aan Joël Piroe

Reacties

Joël Piroe was zaterdag weer eens de grote man bij Swansea City. Met twee doelpunten loodste de 22-jarige spits zijn club langs Derby County. Inmiddels scoorde de van PSV overgekomen Piroe al achttien keer in het Championship. Die doelpuntenproductie is ook Leicester City niet ontgaan, The Foxes volgen de verrichtingen van Piroe nadrukkelijk.

Leicester City denkt aan Joël Piroe
© Pro Shots

De tegenstander van PSV in de Conference League ziet in Piroe wellicht een versterking voor de nabije toekomst. Dat is allereerst goed nieuws voor Piroe, maar ook voor Swansea City. De aanvaller heeft namelijk nog een contract tot medio 2024 bij de club uit Wales waardoor het een miljoenenbedrag tegemoet kan zien indien het daadwerkelijk tot een transfer komt

PSV kijkt eveneens met belangstelling mee. De club uit Eindhoven toucheerde afgelopen zomer al een mooi bedrag van twee miljoen euro voor Piroe die in de plannen van Schmidt nauwelijks voorkwam. Bij de transfer naar Swansea werd een doorverkooppercentage overeengekomen waardoor PSV straks nog vele tonnen kan incasseren.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.