Leemans verzilvert transfervrije status en keert terug op de Nederlandse velden

Reacties

Clint Leemans keert terug op de Nederlandse velden. De 27-jarige middenvelder was transfervrij na zijn vertrek bij Viborg en heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij NAC Breda.

Leemans verzilvert transfervrije status en keert terug op de Nederlandse velden
© NAC Breda

Leemans ging twee jaar geleden het avontuur aan in Denemarken. Met de Deense club speelde de middenvelder vorig seizoen nog zes duels in de voorronde van de Conference League. Daarin was de latere winnaar West Ham United uiteindelijk te sterk. Leemans liep deze zomer uit zijn contract en heeft gekozen voor een terugkeer naar Nederland.

'Na eerdere wederzijdse interesse is het er nu toch van gekomen en dat voelt heel goed', zegt Leemans op de clubsite van de Keuken Kampioen Divisionist. 'De club NAC met de massale support bij thuiswedstrijden, in combinatie met de sportieve ambities en de groei die zij momenteel doormaken maakte de keuze voor mij niet lastig.'

Leemans, die bij Viborg ook een aantal wedstrijden als rechtsbuiten speelde, heeft voor drie jaar getekend in Breda. In eigen land droeg hij eerder het shirt van achtereenvolgens Jong PSV, VVV-Venlo, PEC Zwolle, RKC Waalwijk en De Graafschap.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.