'Lazio hoopt weer op Nederlandse toer te gaan met St. Juste'

Reacties

Jeremiah St. Juste kan na twee seizoenen in de Bundesliga naar een volgende topcompetitie. Lazio is bereid diep in de buidel te tasten voor de Nederlandse verdediger.

'Lazio hoopt weer op Nederlandse toer te gaan met St. Juste'
© Pro Shots

FSV Mainz 05 nam St. Juste twee jaar geleden over van Feyenoord en sindsdien kwam de voor het EK afgevallen verdediger tot 57 wedstrijden in de Bundesliga. Daar heeft hij blijkbaar indruk gemaakt, want volgens Corriere dello Sport heeft Lazio vijftien miljoen euro over voor St. Juste.

Het is goed nieuws voor de ex-speler van SC Heerenveen en Feyenoord na het slechte nieuws eind mei. Samen met zeven anderen werd St. Juste buiten de EK-selectie van de inmiddels vertrokken bondscoach Frank de Boer gehouden. St. Juste wacht zodoende nog op zijn eerste interland.

Voor Lazio zou het niet de eerste keer zijn dat een Nederlandse verdediger naar de hoofdstad wordt gehaald. Jaap Stam en Stefan de Vrij waren zeer succesvol in Rome, vrij recent konden Edson Braafheid, Wesley Hoedt en Djavan Anderson wat minder overtuigen.

Niet alleen Lazio heeft volgens het Italiaanse medium interesse, Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg en Bayer Leverkusen worden gelinkt aan de Nederlandse mandekker. Bij VfL Wolfsburg is Mark van Bommel inmiddels begonnen aan zijn trainersklus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.