Lazio hekelt 'de persoon Silva' na Sociedad-stunt

Reacties

De onverwachte stap van David Silva naar Real Sociedad zet kwaad bloed bij Lazio. De Romeinen zijn niet te spreken over de handelwijze van de 34-jarige Spanjaard.

Lazio hekelt 'de persoon Silva' na Sociedad-stunt
© Pro Shots

Het verrassende nieuws uit San Sebastian zorgde voor meer dan gefronste wenkbrauwen in Rome. Want Lazio voelde zich compleet op het verkeerde been gezet door Silva. Alles leek immers in kannen en kruiken voor de komst van de Spanjaard. De afspraak was gemaakt voor een medische keuring, de laatste formaliteit voor het signeren van het contract voor drie seizoenen en met een jaarsalaris van vier miljoen euro leek er al een akkoord over de persoonlijke voorwaarden. Ook waren afspraken gemaakt over een privéchauffeur.

Maar Silva kwam niet opdagen voor die afspraak. Bij Lazio voelden ze al nattigheid, omdat de pogingen om contact te maken met Silva de laatste dagen tevergeefs bleken. Maar het stak de Romeinen vooral dat de Spanjaard niet eens de moeite heeft genomen om zijn Italiaanse avontuur af te zeggen. Pas na het statement van Real Sociedad was het Lazio duidelijk dat Silva na zijn jaren bij Manchester City definitief zijn carrière niet zou vervolgen in Rome.

Lazio kwam zelfs met een statement. 'Ik heb groot respect voor de voetballer Silva, maar niet voor de persoon Silva', zei technisch directeur Igli Tare over de gang van zaken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.