Late gelijkmaker in Der Klassiker leidt tot woede-uitbarsting bij Kahn

Reacties
Late gelijkmaker in Der Klassiker leidt tot woede-uitbarsting bij Kahn
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Oliver Kahn stond als doelman van onder andere Bayern München en Duitsland niet bekend als de rust zelve en als voorzitter van Bayern blijkt de oud-keeper nog altijd vol passie te zitten. Zo bleek ook na de late 2-2 van Borussia Dortmund in Der Klassiker.

Bayern leek zaterdagavond in Dortmund op weg naar een overwinning op BVB, maar de thuisploeg wist zich in de absolute slotfase een gelijkspel te knokken. In de vierde minuut van de extra tijd kopte Anthony Modeste Dortmund naar 2-2.

Op de tribune van het Signal Iduna Park kon Kahn zijn ogen niet geloven toen Bayern uiteindelijk een 0-2 voorsprong verspeelde. De preses van Der Rekordmeister schreeuwde het uit en dook onderuit op zijn stoel. We hopen voor Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui dat Kahn zich niet in de kleedkamer gaat melden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.