Lasse Schöne gaat meetrainen bij Ajax

Reacties

Vanaf vandaag staat er een bekend gezicht op het trainingsveld van Ajax. Lasse Schöne (34) is afgelopen dinsdag teruggekeerd uit Italië, waar zijn contract bij Genoa werd ontbonden, en traint voorlopig mee met de Amsterdammers.

Lasse Schöne gaat meetrainen bij Ajax
© Pro Shots

De vijftigvoudig Deens international, die tussen 2012 en 2019 uitkwam voor Ajax en uitgroeide tot een belangrijke speler, beraadt zich in de komende periode over zijn toekomst. Er is de nodige interesse, vanuit Nederland en het buitenland, maar voorlopig zal hij zich weer melden bij Ajax.

'Het is vrijblijvend, ik mag meetrainen om mijn conditie op peil te houden', aldus Lasse Schöne tegen VI. 'Ook met het oog op komende zomer, het EK, is het belangrijk om een paar goede en fitte maanden te draaien. Ik weet nog niet waar dat uiteindelijk zal zijn.'

Schöne maakte in de zomer van 2019 de overstap naar Genoa. Waar hij in zijn eerste seizoen basisspeler was, en de speler was met de meeste speelminuten in de selectie, werd hij begin september verrast, toen de clubleiding hem niet meer op de spelerslijst plaatste. Zodoende kon hij dit seizoen nog niet in actie komen.

Lees hier op VI PRO het interview met Lasse Schöne. Over het Italiaanse avontuur, de terugkeer naar Nederland en zijn nabije toekomst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Genoa
Meer over Genoa
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.