Laporta ook verrast door actie Koeman: 'Was niet nodig'

Reacties

Joan Laporta was niet op de hoogte van de plannen van Ronald Koeman. De Barcelona-voorzitter hoorde pas op het laatste moment wat de trainer ging doen op de persconferentie.

Laporta ook verrast door actie Koeman: 'Was niet nodig'
© Pro Shots
Cádiz
Cádiz
0 - 0
Barcelona
Barcelona

Koeman beperkte zich woensdag tijdens de persconferentie voor het duel met Cádiz tot het voorlezen van een statement. De Nederlander verliet daarna de persruimte zonder dat de journalisten een kans hadden gehad een vraag te stellen.

Koeman verraste daarmee ook Laporta. 'We hoorden pas op het laatste moment dat hij een statement wilde maken', zei de voorzitter in een eerste reactie. 'Hij is verplicht aanwezig te zijn op de persconferentie en het staat hem vrij zich zo te uiten als hij wil. We respecteren zijn beslissing, maar hoorden het pas kort ervoor.'

Enkele uren later stelde Laporta zijn mening wat bij. 'Ik denk dat het niet nodig was. Met het beantwoorden van vragen kan je jezelf altijd verdedigen', zei de voorzitter, die zich op de vlakte hield over de toekomst van Koeman. 'Het gaat niet alleen om het resultaat, maar ook om de wedstrijd. Ronald weet dat en hij gaat er professioneel mee om.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.