Lallana kan door 'miniverlenging' sowieso historische Liverpool-titel meemaken

Reacties

Liverpool en Adam Lallana hebben elkaar gevonden in een korte contractverlenging. De 32-jarige middenvelder neemt later afscheid van The Reds.

Lallana kan door 'miniverlenging' sowieso historische Liverpool-titel meemaken
© Pro Shots

Lallana is bezig aan zijn zesde en laatste seizoen bij Liverpool. Normaal gesproken was hij per 1 juli vertrokken. Vanwege de coronacrisis plakt hij er een maandje aan vast, zodat hij het einde van het seizoen met The Reds kan meemaken. 'Ik ben zeer blij dat ik de kans krijg het seizoen af te maken. Dat betekent heel veel voor me.'

Manager Jürgen Klopp kan het gebaar zeer waarderen. 'Ik weet dat hij zeer gewild is bij andere clubs. Dit is betrokkenheid bij ons en we waarderen dat zeer. Zo moet het ook zijn, want ik ben blij dat hij zijn werk kan afmaken bij ons en hij het afscheid krijgt dat hij verdient.'

Lallana kwam in 2014 van Southampton naar Liverpool. In de 178 duels voor The Reds scoorde hij 22 keer. Door zijn langere verblijf kan de 34-voudig Engels international een historisch moment meemaken: de eerste landstitel voor Liverpool sinds 1990.

De formatie van Klopp is alleen in theorie nog niet zeker van dat kampioenschap. Mocht de titel alsnog pas in juli veiliggesteld worden, dan kan Lallana daar gewoon bij zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.