Lachende Slot kan eindelijk met creativiteit naar zijn selectie kijken

Reacties

Trainer Arne Slot is om meerdere redenen blij met de komst van Gernot Trauner. De Oostenrijkse verdediger krijgt meteen een basisplaats in de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Lachende Slot kan eindelijk met creativiteit naar zijn selectie kijken
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 1
ADO Den Haag
ADO Den Haag

Voor Slot betekent de komst van Trauner dat hij weer kan schuiven met zijn elftal, maar ditmaal op een positieve manier. In de voorbereiding en de belangrijke Europese wedstrijden moest Slot noodgedwongen achterin een beroep doen op aanvoerder Leroy Fer. Tegen ADO Den Haag staat Fer weer gewoon op het middenveld.

'Met de komst van Trauner heb ik weer een rechter centrale verdediger en dus kan ik schuiven om het middenveld te versterken', stelt Slot bij ESPN. 'Ik vind dat we verdedigende zekerheid nodig hebben, vooral op het middenveld.' Er valt weer wat te kiezen voor de nieuwe Feyenoord-coach: 'Ik heb een klein beetje keuze om creatief naar mijn selectie te kijken', vertelde Slot lachend.

Feyenoord speelt na het oefenduel met ADO Den Haag in Europa tegen FC Luzern, hiervoor werd FC Drita verslagen in de tweede voorronde van de Conference League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.