Lachende Bale zorgt voor hoofdschudden op verloren avond Real Madrid

Reacties

Gareth Bale bleef donderdag weer de negentig minuten op de Real Madrid-bank zitten. Toch zorgde de international van Wales voor meer dan gefronste wenkbrauwen.

Lachende Bale zorgt voor hoofdschudden op verloren avond Real Madrid
© Pro Shots
Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao
1 - 0
Real Madrid
Real Madrid

In San Mamés deed trainer Carlo Ancelotti geen beroep op Bale. Toch slaagde de aanvaller erin de aandacht te trekken, zij het niet op een positieve manier. Zijn lach een kwartier voor tijd werd gezien als het gebrek aan betrokkenheid.

Op de beelden tijdens het bekerduel met Athletic de Bilbao is de reactie te zien van Bale op de keuze van Ancelotti om geen beroep te doen op Eden Hazard. Nadat de Belg na zijn warming-up weer op de bank plaats had genomen, kwam er een brede lach op het gezicht van de aanvaller uit Wales. Het werd gezien als ongepast naar Hazard maar ook gezien het verloop van de avond, waarop De Koninklijke de hoop op de Copa del Rey moest opgeven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.