La Liga-hekkensluiter deelt volgende tik uit aan PSV-opponent Granada

Reacties

Granada werkt niet bepaald in beste vorm toe naar het belangrijke Europa League-duel met PSV. De laatste drie competitieduels gingen allemaal verloren.

La Liga-hekkensluiter deelt volgende tik uit aan PSV-opponent Granada
© Pro Shots
Celta de Vigo
Celta de Vigo
3 - 1
Granada
Granada

Granada bezorgde PSV in oktober nog een valse start van de Europa League-campagne (1-2) toen het ook in La Liga op dreef was met vier zeges tijdens de eerste zeven speelronden. De laatste weken vergaat het de ploeg van Diego Martínez echter een stuk minder goed in La Liga. Na de nederlaag tegen koploper Real Sociedad (2-0) volgde vorige week ook een pijnlijke thuisnederlaag tegen laagvlieger Real Valladolid (1-3).

Granada herstelde zich midweeks van die domper door in de Europa League wel van Omonia Nicosia (2-1) te winnen, maar liep zondag tegen de volgende nederlaag aan. Dit keer was hekkensluiter Celta de Vigo te sterk. Luis Suárez zette de Andalusiërs nog wel op voorsprong, maar het Celta van Renato Tapia kwam via Nolito snel op gelijke hoogte en won in de slotfase nog door treffers van invallers Miguel Baeza en Fran Beltán.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het zorgt ervoor dat Granada niet zal blaken van het zelfvertrouwen als het donderdag PSV ontvangt in het eigen Nuevo Stadio Los Cármenes. De huidige nummer acht van Spanje, die ondanks de recente serie nederlagen evenveel punten heeft als Barcelona, heeft als koploper in Groep E genoeg aan een gelijkspel tegen PSV om te overwinteren in Europa. De Eindhovenaren kunnen een overwinning goed gebruiken.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Europa League 2020/2021

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
6
4
0
2
12-9
+3
12
2
Granada
6
3
2
1
6-3
+3
11
3
PAOK Saloniki
6
1
3
2
8-7
+1
6
4
Omonia Nicosia
6
1
1
4
5-12
-7
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.