Kwartfinale KNVB-beker: Twente ontvangt stuntploeg, topper in De Kuip

Reacties

Deze week staan de kwartfinales in de strijd om de KNVB-beker op het programma. Met name de kraker tussen Feyenoord en PSV springt in het oog.

Kwartfinale KNVB-beker: Twente ontvangt stuntploeg, topper in De Kuip

Dinsdagavond trappen FC Twente en SC Cambuur de kwartfinale van het bekertoernooi af. De geplaagde Tukkers, die in de Eredivisie in de degradatiezone verkeren, ontvangen in De Grolsch Veste de stuntploeg van vorig seizoen. Nadat de Friezen eerst verrassend wonnen van Ajax (2-1), werd vervolgens FC Utrecht verslagen na strafschoppen. In de halve finale bleek AZ pas na penalty's te sterk voor de Jupiler League-club.

Woensdag trappen AZ en PEC Zwolle de bekeravond af. De thuisploeg van trainer John van den Brom mikt weer op de finale, nadat de Alkmaarders vorig jaar in de eindstrijd geklopt werden door Vitesse. Om 20.45 uur neemt Feyenoord het in de eigen Kuip op tegen koploper PSV. Lukt het trainer Giovanni van Bronckhorst het Feyenoord-seizoen te redden, of blijven de Eindhovenaren in de race om de dubbel?

Op donderdag gaat Roda JC Kerkrade op bezoek bij Willem II, waarna direct voor de halve finales zal worden geloot. De kwartfinales in de strijd om de KNVB-beker en de loting zijn allemaal live te volgen via VI.

VI-verslaggevers Martijn Krabbendam en Marco Timmer blikken uitgebreid vooruit op de bekertopper Feyenoord-PSV.
VI's Reon Boeringa blikt vooruit op FC Twente - SC Cambuur.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.