Kuipers fluit topper in Rotterdam, Liesveld naar Ajax

Reacties

Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld voor de kraker tussen Feyenoord en PEC Zwolle, terwijl Richard Liesveld de wedstrijd van koploper Ajax leidt.

Kuipers fluit topper in Rotterdam, Liesveld naar Ajax

Zondag staat in De Kuip het duel tussen nummer vier Feyenoord en nummer drie PEC Zwolle op het programma. Die wedstrijd is een herhaling van het bekertreffen van een paar dagen eerder, op donderdag. Voor de topper is Kuipers aangesteld. Vorige week floot hij in Italië nog de Champions League-kraker tussen AS Roma en Barcelona.

Op zondag worden nóg drie wedstrijden gespeeld. De Graafschap en Willem II moeten het doen met arbiter Ed Janssen, ADO Den Haag - Excelsior staat onder leiding van Siemen Mulder en het Eredivisieweekend wordt om 16.45 uur afgesloten met FC Twente - Roda JC Kerkrade, gefloten door Serdar Gözübüyük.

De overige vijf duels worden allemaal gespeeld op zaterdag. Ajax en FC Groningen spelen in de Arena tegen elkaar onder leiding van Richard Liesveld, terwijl PSV - NEC wordt gefloten door Danny Makkelie. Ook Dennis Higler (SC Heerenveen - Vitesse), Pol van Boekel (AZ - Heracles Almelo) en Edwin van de Graaf (FC Utrecht - SC Cambuur) komen op zaterdag in actie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.