Kuijt kan week na blamage weer lachen bij Beerschot

Reacties

Dirk Kuijt heeft zich met Beerschot hersteld van de pijnlijke nederlaag tegen concurrent Lommel SK. De Nederlandse coach rekende met enige moeite af met hekkensluiter Standard Luik II.

Kuijt kan week na blamage weer lachen bij Beerschot
© Pro Shots
Beerschot
Beerschot
2 - 0
Standard Liège II
Standard Liège II

Kuijt ging vorige week voor het eerst onderuit in dienst van Beerschot, maar dat was wel direct een heel pijnlijke nederlaag op bezoek bij concurrent Lommel SK. Dus zal de Nederlandse coach enige druk hebben gevoeld voor het treffen met de nummer laatst van het tweede niveau van België.

Omdat Sekou Diawara en Thibaud Verlinden goede kansen onbenut lieten, moest de Nederlandse coach tot het uur wachten op het doelpunt dat de ban brak. Diawara liet een grote kans onbenut en schoot tegen de paal, maar zag tot zijn eigen opluchting dat Mardochée Nzita de rebound wel binnenwerkte. Toen Tom Reyners een kwartier later met zijn tiende doelpunt van het seizoen de tweede Beerschot-goal maakte, was het duel definitief gespeeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ondanks de zege blijft het bovenin ongemeen spannend op het tweede niveau van België, want Deinze, Lommel SK, Zulte Waregem, Patro Eisden,SK Beveren en Dender blijven in de nek hijgen bij Kuijt en consorten.

Tweede Klasse

Stand Tweede Klasse 2023/2024

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Beerschot
30
17
5
8
46-29
+17
56
2
Dender
30
15
9
6
55-32
+23
54
3
Deinze
30
16
5
9
48-37
+11
53
4
Lommel
30
15
7
8
51-31
+20
52
* Actueel tot en met 27 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.