Kudus nu echt op weg naar de uitgang bij Ajax

Reacties

Mohammed Kudus staat nu echt aan de vooravond van een vertrek bij Ajax. De club is het met Brighton & Hove Albion in hoofdlijnen eens over een transfersom van ongeveer veertig miljoen euro. Kudus moet zelf nog rondkomen met de Engelse club, maar daarin worden geen problemen verwacht.

Kudus nu echt op weg naar de uitgang bij Ajax

Brighton was één van de clubs met concrete belangstelling voor Kudus, Chelsea was de andere club. Eerstgenoemde club lijkt de strijd echter te gaan winnen en is het met Ajax eens over een miljoenensom, meldt The Athletic zaterdagavond. Bovenop de veertig miljoen komen ook nog bonussen en een doorverkooppercentage.

Kudus lijkt zo eindelijk zijn gewenste transfer te krijgen, zoals VI al meldde. Al de hele zomer werd de 23-jarige linkspoot in verband gebracht met een overstap naar de Premier League. Ajax wilde het contract van de Ghanees openbreken en verlengen, maar dat is niet gelukt. De verbintenis van de aanvaller, die in 2020 overkwam van FC Nordsjaelland, loopt in 2025 af.

Ajax hield al rekening met het vertrek van Kudus, de lijstjes met opvolgers liggen al klaar. Lees dat en meer op VI PRO. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.