Krul en Falkirk buigen laat voor Celtic

Celtic sloeg in het laatste kwartier toe tegen Falkirk en boekte een ruime zege: 1-4. In de laatste vijftien minuten moest doelman Tim Krul namens de thuisploeg een 1-1 gelijkspel prijsgeven.

Niet dat de jonge Hagenaar veel te verwijten viel. In de 76ste minuut kwam Celtic op een beslissende 2-1 voorsprong toen Kenny Miller scoorde uit de rebound nadat Aiden McGeady met een omhaal de paal had geraakt. Krul was kansloos.

Vijf minuten later moest Falkirk met tien man verder nadat Kenny Milne rood had gekregen omdat hij de doorgebroken Jan Vennegoor of Hesselink ronderuit had gehaald. Shunsuke Nakamura benutte vervolgens de toegekende vrije trap met een uithaal in de kruising. En een minuut later was het Vennegoor, die Krul omspeelde en de 4-1 op het scorebord zette.