Kozak bluft: 'Bale gaat na duel om mijn handtekening vragen'

Reacties

Hoewel Jan Kozak een groot fan is van Gareth Bale, gaat de Slowaakse bondscoach hem niet om een handtekening vragen. Kozak hoopt dat de rollen omgekeerd zijn na het groepsduel tussen Wales en Slowakije op 11 juni.

Kozak bluft: 'Bale gaat na duel om mijn handtekening vragen'

Kozak zag zijn elftal zaterdagavond de laatste test voor de start van het EK doorstaan met een 0-0 gelijkspel tegen Noord-Ierland, waardoor Slowakije voor de achtste keer (W5, G3) op rij ongeslagen bleef. 'We domineerden de wedstrijd en het was jammer dat we niet scoorden. Het publiek had een doelpunt verdiend. Ik denk dat Noord-Ierland de perfecte voorbereiding was voor Wales. Beide landen spelen ongeveer hetzelfde, al heeft Wales meer individuele kwaliteit.'

Vooral van sterspeler Bale was Kozak onder de indruk. 'Wales is méér dan alleen Bale, maar hij is op dit moment in topvorm en behoort tot de beste spelers ter wereld. Ik ben een groot fan van hem, want ik ben een supporter van Real Madrid. Toch geloven wij dat we hem kunnen uitschakelen.'

Toen een journalist vroeg of Kozak om een handtekening van Bale ging vragen na afloop, reageerde hij gevat. 'Na de wedstrijd gaat Bale om mijn handtekening vragen', aldus een lachende Kozak. Slowakije en Wales zijn in Groep B gekoppeld aan Rusland en Engeland.

VI Legends, EKSpecial

De 180 pagina's dikke EK-special van VI bestellen? Dat kan! Klik op onderstaande button en zorg dat jouw voorbereiding op het EK ideaal verloopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.