Koster kiest voor aanvallend Jong Oranje in return play-offs

Reacties

Adrie Koster heeft voor de return in de play-offs tegen Jong Portugal vijf wijzigingen aangebracht in de opstelling van Jong Oranje. Twee daarvan waren noodzakelijk door blessures, desondanks maakte de 59-jarige bondscoach opvallende keuzes. Om 18.00 uur staan er op papier vier aanvallers aan de aftrap in Paços de Ferreira.

Koster kiest voor aanvallend Jong Oranje in return play-offs

Want behalve Wout Weghorst is ook Elvis Manu opgeschoven naar het centrum van de voorhoede. De twee aanvallers moeten de afwezigheid van de geblesseerde Luc Castaignos opvangen. Guus Hupperts en Ola John moeten het duo vanaf de flanken ondersteunen. Het tweetal begon tijdens de verloren return nog op de bank.

Daar is dinsdagavond onder anderen plaats voor Anwar El Ghazi. Behalve de negentienjarige Ajacied zitten ook Ruben Ligeon en Kyle Ebecilio in de dug-out naast Koster. Joshua Brenet krijgt de voorkeur als rechtsback, terwijl Ebecilio op het middenveld Nathan Aké en Adam Maher voor zich moet dulden.

In het centrum van de achterhoede paste Koster noodgedwongen ook een wijziging toe. De geblesseerd afgehaakte Sven van Beek ontbreekt, waardoor zijn clubgenoot Terence Kongolo nu naast aanvoerder Karim Rekik staat. Warner Hahn en Jetro Willems completeren het elftal dat zich moet plaatsen voor het EK 2015 in Tsjechië.

De volledige opstelling van Jong Oranje: Hahn; Brenet, Rekik, Kongolo, Willems; Maher, Aké; Hupperts, Manu, Weghorst, John.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.