'Koopmeiners zet zijn zinnen op Juve, Atalanta zet erg hoog in'

Reacties

Teun Koopmeiners heeft het naar zijn zin in Italië en wil dan ook graag actief blijven in de Serie A. De Nederlandse middenvelder staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs, volgens Italiaanse media heeft Juventus zijn voorkeur.

'Koopmeiners zet zijn zinnen op Juve, Atalanta zet erg hoog in'
© Pro Shots

Koopmeiners maakte in 2021 de overstap van AZ naar Atalanta, de Alkmaarders kregen daar naar verluidt zo'n veertien miljoen euro voor. Nog geen drie jaar later verlangt Atalanta een veelvoud van dat bedrag, de twintigvoudig international van Oranje heeft zich immers laten zien in de Serie A.

Met zijn traptechniek is Koopmeiners een belangrijke kracht voor de huidige nummer vier van de Serie A, dat is ook opgevallen in Engeland. Manchester United en Tottenham Hotspur zouden achter Koopmeiners aanzitten, ook Juventus heeft interesse getoond. Volgens La Gazzetta dello Sport zou Koopmeiners openstaan voor de stap naar Turijn, maar het is de vraag of Juventus aan de vraagprijs kan voldoen.

Volgens de Italiaanse sportkrant verlangt Atalanta namelijk zestig miljoen euro voor Koopmeiners. De club uit Noord-Italië staat - als Koopmeiners geen clausules in het contract heeft staan - stevig in de onderhandelingen. Begin dit jaar verlengde Koopmeiners zijn contract tot medio 2027.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.