Komende duels voor Van Bronckhorst niet bepalend voor zijn Feyenoord-toekomst

Reacties

Giovanni van Bronckhorst is alleen bezig met de komende belangrijke wedstrijden. Zijn toekomst als Feyenoord-trainer is nu niet aan de orde.

Komende duels voor Van Bronckhorst niet bepalend voor zijn Feyenoord-toekomst

De toekomst van Van Bronckhorst als trainer van Feyenoord is nog ongewis. Beide partijen gaan in februari met elkaar om de tafel zitten. Volgens de oud-international spelen de resultaten van de komende twee belangrijke duels geen rol van betekenis in de discussie over zijn contract in Rotterdam.

'De resultaten van deze week zijn niet bepalend voor mijn toekomst bij Feyenoord', zei Van Bronckhorst in de aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De discussie over zijn positie kan hij naast zich neerleggen. 'Ik ben vaker onderwerp van gesprek geweest. Het is niet leuk als mensen over je praten, maar het is zoals het is. Ik kan er goed mee omgaan.'

De dramatische herstart van de Eredivisie voor Feyenoord zorgt voor extra druk op de komende twee wedstrijden. Woensdag moet ten koste van Fortuna Sittard de hoop op de KNVB-beker als prijs in leven worden gehouden, terwijl vier dagen later de immer beladen Klassieker tegen Ajax wacht.

Van Bronckhorst moet zijn ploeg snel op de rails krijgen na het echec in Zwolle. 'Het was wel even een klap, de eerste wedstrijd na de winsterstop verliezen. Alleen de volgende wedstrijd staat alweer voor de deur. We hebben het verlies goed kunnen analyseren', aldus de oud-international. 'Ik heb in het verleden weleens filmpjes laten zien. De boodschap moet overkomen op de groep en dat kan op een aantal manieren.'

Feyenoord is na de nederlaag tegen Fortuna in de Eredivisie gewaarschuwd voor de Limburgers. 'In de competitiewedstrijd hadden we een heel goed begin, ook toen werd het minder. De ruimtes op het middenveld werden te groot. We zullen er morgen anders staan dan in de anderhalve maand geleden', aldus Van Bronckhorst, die woensdag alleen doelman Justin Bijlow moet missen.

'Feyenoord zal ook het beleid van Van Geel tegen het licht moeten houden'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.