Kökcü kan zich vertrek bij onvermogend Feyenoord wel voorstellen

Reacties

Orkun Kökcü sluit niet uit dat hij bezig is aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. De middenvelder weet dat zijn club geldproblemen heeft en dat de kaarten daardoor wat anders geschud zijn.

Kökcü kan zich vertrek bij onvermogend Feyenoord wel voorstellen
© Pro Shots

Kökcü verlengde afgelopen zomer zijn contract bij Feyenoord, tot de zomer van 2025, en was in januari nog in beeld bij Leicester City en Leeds United. De Premier League-clubs hoopten de middenvelder op huurbasis te kunnen binnenhalen, maar daar werkte Feyenoord niet aan mee. 'Ik vond het vooral een fijn signaal dat zulke clubs me toch nog steeds volgen, ondanks mijn blessure en het feit dat ik niet veel had gespeeld', zegt Kökcü daarover in een interview in VI.

Inmiddels is het voor te stellen dat Feyenoord in de komende transferperiode wél bereid is om mee te werken aan een vertrek van Kökcü. De middenvelder, die voor zijn contractverlenging nog werd gelinkt aan clubs als Arsenal en Sevilla, is bekend met de financiële zorgen van zijn werkgever.

'Ik heb nog een contract tot 2025, maar de situatie is wel veranderd', zegt Kökcü. 'Feyenoord is heel open geweest over de financiële situatie en het is duidelijk dat de club in de min eindigt. Als voor mij een club komt met een goed verhaal en Feyenoord kan er geld aan verdienen, kan ik me wel voorstellen dat ik ernaar ga luisteren.'

Lees in de VI van deze week of via VI PRO het volledige gesprek met Orkun Kökcü, die onder meer praat over de kritiek waar hij dit seizoen mee te maken kreeg. 'In Nederland hijsen ze je op het paard en trekken ze je er zo weer vanaf.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer O. Kökçü
Meer over O. Kökçü
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.