Koeman stipt belangrijk verschil met vorig seizoen aan

Reacties

Barcelona-coach Ronald Koeman ziet dat zijn team progressie boekt. De Nederlander sprak zich uit na de benauwde overwinning op Getafe, Memphis Depay maakte de winnende.

Koeman stipt belangrijk verschil met vorig seizoen aan
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
2 - 1
Getafe
Getafe

Barça speelde in eigen huis niet de sterren van de hemel en ontsnapte enkele keren aan een tweede gelijkmaker. Koeman is dan ook tevreden dat Barça standhield. 'Het is normaal dat het soms moeilijk gaat in het voetbal. Je kan niet altijd het niveau halen zoals we dat tegen Real Sociedad deden', keek Koeman bij de Spaanse televisie terug op de wedstrijd waarin Barça op een 3-0 voorsprong kwam.

'Vorig seizoen speelden we diverse wedstrijden zoals deze tegen Getafe, daarin verloren we punten', blikte Koeman terug op zijn eerste jaar als coach in Catalonië. 'Dat is vandaag niet gebeurd en dat is een belangrijk verschil.'

Met de financiële situatie van Barcelona wordt er niet veel vuurwerk verwacht richting Deadline Day, toch houdt Koeman hoop op versterkingen. 'Ik vraag de club niets, ik probeer duidelijk te zijn en de situatie van de club te begrijpen Er zijn nog drie dagen over en ik hoop dat de ploeg versterkt kan worden. Als dat niet mogelijk is, gaan we op dezelfde manier verder.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.