Koeman stelt Griezmann teleur voor El Clásico

Reacties

Antoine Griezmann moet voor El Clásico hopen op een invalbeurt. De aanvaller van Barcelona is door Ronald Koeman buiten de basiself gelaten voor de kraker tegen Real Madrid van zaterdagavond.

Koeman stelt Griezmann teleur voor El Clásico
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
2 - 1
Barcelona
Barcelona

Griezmann verliest zijn plek in het elftal omdat Ronald Araújo terugkeert in de defensie. Daardoor schuift Frenkie de Jong door naar het middenveld. Voor Aráujo is het zijn eerste basisplaats sinds de gewonnen bekerwedstrijd tegen Granada van begin februari. De Uruguayaan heeft in de afgelopen weken te maken gehad met de nodige blessures.

Barcelona speelt in het inmiddels gebruikelijke 3-5-2, met Sergiño Dest en Jordi Alba op de flanken. De Jong, Sergio Busquets en Pedri zijn de middenvelders, terwijl Lionel Messi en Ousmane Dembélé voorin voor de doelpunten moeten gaan zorgen.

Gerard Piqué en Sergi Roberto keerden deze week weer terug bij de selectie, na blessureleed, maar beginnen naast Griezmann op de bank. 

Real Madrid
Bij Real Madrid is Marco Asensio de meest opvallende afwezige in de basiself. Zinedine Zidane kiest met Federico Valverde voor meer controle.

'Real Madrid wint El Clásico, maar Koeman wordt kampioen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.