Koeman heeft positief nieuws over Weghorst

Reacties

Ronald Koeman verwacht dat Wout Weghorst inzetbaar is tegen Griekenland. De spits moest zich wegens een blessure al in de eerste helft tegen Frankrijk laten wisselen, maar de ernst van zijn kwetsuur blijkt mee te vallen.

Koeman heeft positief nieuws over Weghorst
© Pro Shots
Griekenland
Griekenland
0 - 1
Nederland
Nederland

Weghorst was in de vorige interlandperiode heel belangrijk voor het Nederlands elftal. Niet alleen maakte hij de winnende treffer tegen Ierland, maar hij weet ook hoe het is om te scoren tegen de Grieken. Hij was een van de drie doelpuntenmakers in de thuiswedstrijd en ook in het uitduel lijkt hij mee te kunnen doen.

'Hij heeft gewoon getraind', liet bondscoach Ronald Koeman weten op de persconferentie in aanloop naar de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland. 'Ik heb begrepen van Wout, als er geen reactie komt na de training, dat hij weer fit is en morgen mee kan doen.'

Of de aanvaller van Hoffenheim ook direct weer in de basis staat, wilde Koeman niet prijsgeven. 'Dat gaan we morgen zien.' Wel liet de bondscoach weten over een verder fitte selectie te beschikken. Iedereen die vrijdag tegen Frankrijk inzetbaar was, is dat ook tegen Griekenland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.