Koeman beslist na warming-up over inzetten De Vrij

Feyenoord-trainer Ronald Koeman beslist pas zondag na de warming-up of Stefan de Vrij in actie kan komen tegen ADO Den Haag. De Vrij liep vrijdag op de training een enkelblessure op.

Koeman beslist na warming-up over inzetten De Vrij

De aanvoerder van de Rotterdammers trainde zaterdag apart van de groep. Hij zal gewoon meereizen met de selectie. Clubarts Casper van Eijck meldde vrijdag dat de blessure die De Vrij heeft opgelopen mee lijkt te vallen.

De Vrij werd vrijdag in het ziekenhuis onderzocht. De eerste zorgwekkende berichten bleken ongegrond. 'Het was een ongelukkig moment waarop dit gebeurde', vertelde trainer Ronald Koeman op de clubwebsite al. 'We moeten afwachten of hij zaterdag in staat is om te trainen', aldus de coach, die verder alleen Jean-Paul Boëtius moet missen vanwege blessureleed.

Feyenoord beschikt momenteel over evenveel punten als nummer twee PSV. De felbegeerde tweede plaats, en de daarmee samenhangende kwalificatie voor de voorronde van de Champions League, behoort zodoende nog tot de opties in Rotterdam-Zuid. Vitesse zit met twee punten achterstand op het vinkentouw.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen