Kluivert verkiest broodje frikandel en kaassoufflé boven fish & chips

Reacties

Justin Kluivert mag pas 24 jaar zijn, de aanvaller heeft al een schat aan ervaring opgedaan. Dat weten ze bij Viaplay ook, daarom hebben ze de aanvaller geïnterviewd met wat vragen over zijn ervaringen tot dusver.

Kluivert verkiest broodje frikandel en kaassoufflé boven fish & chips
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kluivert vertrok in 2018 bij Ajax en speelde daarna bij AS Roma, RB Leipzig, OGC Nice, Valencia en inmiddels Bournemouth – hij is de enige speler ooit die in de vijf topcompetities en de Eredivisie scoorde. Hij speelde zodoende ook al samen met een paar behoorlijk goede voetballers. Wie de beste was? Kluivert hoeft er amper over na te denken.

'Frenkie de Jong. Zijn kwaliteit is ongelofelijk, met of zonder bal. Hij heeft alles. Bij Ajax speelden we op training soms één tegen één. Ik kan best goed een mannetje passeren, maar hij leest je gewoon. Ongelofelijk', zo luidt het duidelijke antwoord van Kluivert, die daarna nog een moeilijke vraag kreeg: waar verlangt hij soms naar terug?

Kluivert ging op de culinaire toer, en trapte de Britten na enige aanmoediging keihard op hun ziel. 'Wat ik mis? Het eten. Niet de Hollandse pot, maar we hebben Surinaams eten. Al is een broodje frikandel wel lekkerder dan fish & chips, maar ik mag dat alleen in de zomervakantie eten. Dan heb ik ook graag een kaassoufflé, zoek maar eens op. Die is lekker.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.