Kluivert neemt Bogarde en nog drie bekenden mee naar Turkse uitdaging

Reacties

In het kielzog van kersvers hoofdtrainer Patrick Kluivert gaan nog drie Nederlanders aan de slag in de technische staf van Adana Demirspor.

Kluivert neemt Bogarde en nog drie bekenden mee naar Turkse uitdaging

Het gaat om Winston Bogarde (assistent-trainer), Quentin Jakoba (performance analist) en Jordy Kluitenberg (video-analist). Ook Zeljko Petrovic, die een rijke historie als voetballer en trainer heeft in Nederland, heeft bij de Turkse club getekend als assistent van Kluivert.

In totaal krijgt Kluivert (47) de beschikking over drie assistenten. De Turk Serkan Damla, sinds de zomer van 2020 al actief in die rol, blijft aan als assistent van Kluivert, die een tweejarig contract heeft getekend bij de club die afgelopen seizoen als nummer vier eindigde in de Süper Lig.

Kluivert en co mogen al snel aan de bak. Op 27 juli wacht het eerste serieuze affiche. Dan is het Roemeense CFR Cluj de tegenstander in de tweede kwalificatieronde van de Conference League. Op 3 augustus is de returnwedstrijd in Turkije.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.