Klopp raakte trouwring al eerder kwijt: 'Moest professionele duiker inhuren'

Reacties

Liverpool-manager Jürgen Klopp kreeg na de spectaculaire overwinning op Newcastle United de lachers op zijn hand door zijn trouwring te verliezen en - gelukkig - weer terug te vinden. De Duitser had de hulp van een cameraman nodig, in het verleden moest er zelfs een professionele duiker aan te pas komen.

Klopp raakte trouwring al eerder kwijt: 'Moest professionele duiker inhuren'
© Viaplay
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na nieuwjaarsdag is wel duidelijk dat Klopp er goed aan doet om eens in de zoveel tijd zijn ring op maat te laten maken. Bij het bedanken van het publiek op Anfield vloog de trouwring van Klopp zo van zijn vinger af. Na enkele seconden zoekwerk kon een cameraman op het veld Klopp naar de juiste plek wijzen.

'Ik ben niet zo van de sieraden, maar zonder deze ring kan ik niet leven. De cameraman die de ring vond is mijn held, hij is mijn held van 2024. Vanaf nu mag hij mij altijd vol in beeld nemen', beloofde Klopp lachend bij beIN SPORTS. Het was dus niet de eerste keer dat Klopp zijn trouwring verloor. 'Dit is me vaker overkomen. Ik heb een keer een professionele duiker ingehuurd, want ik verloor de ring toen op zee. Het gebeurt zo af en toe, vooral wanneer ik een paar kilo's ben afgevallen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.