Klopp hoopt op nieuw Wijnaldum-contract na 'perfecte avond'

Reacties

Jürgen Klopp hoopt van harte dat Georginio Wijnaldum een nieuw contract krijgt bij Liverpool. Dat zei de Duitse coach zondagavond na de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Wijnaldum zorgde in dat duel voor een prachtige goal. 

Klopp hoopt op nieuw Wijnaldum-contract na 'perfecte avond'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
4 - 0
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

Het contract van Wijnaldum bij Liverpool loopt in de zomer van 2021 af, maar nog altijd is niet duidelijk of de Nederlander ook volgend seizoen op Anfield te bewonderen is. Zondag liet hij in elk geval weer zijn voeten spreken. Wijnaldum maakte een prachtige goal door de bal fraai in de bovenhoek te plaatsen. Dat deed de Oranje-international voor tweeduizend supporters.

'Schitterend, ik ben heel blij dat de supporters er weer waren. Dat gaf een geweldig gevoel. Ik denk dat we heel geduldig zijn gebleven en na goed positiespel maakten we uiteindelijk mooie goals. Daar hebben de fans bij geholpen, want tot voor kort hadden we alleen de bank om ons te steunen. Nu schreeuwden de fans ons weer vooruit', analyseerde Wijnaldum zelf alvorens hij de onvermijdelijke vraag kreeg: gaat hij verlengen bij Liverpool? 'Ik heb het al vaker gezegd: ik spreek niet over mijn contractsituatie.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Klopp was duidelijk in zijn wens omtrent een nieuw contract van Wijnaldum, die werd verkozen tot Man of the Match: 'Ik hoop het van harte. Je ziet dat hij bijna alles speelt en we hebben een heel goede relatie', zo luidde het antwoord van de Duitse Liverpool-coach bij de BBC.

Kippenvel
Klopp was sowieso goedgehumeurd. Niet alleen door de zege op Wolves, maar vooral ook omdat er weer tweeduizend fans aanwezig waren op Anfield. 'Het was de perfecte avond. Stel je voor dat mensen tien maanden geleden hadden gezegd dat je kippenvel zou krijgen van een wedstrijd voor tweeduizend mensen. Toen we naar buiten kwamen, hadden we gelijk kippenvel. Ik had geen idee hoe het weer zou voelen, maar het was perfect. Het geluid van fans die hier zó lang op hebben moeten wachten. Het is zo ongekend veel leuker met mensen op de tribune.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.