Klopp geeft fans hoop met creatieve oplossing voor vieren landstitel

Reacties

Jürgen Klopp denkt een creatieve oplossing te hebben gevonden voor het vieren van de lonkende landstitel. De Liverpool-manager ziet het wel zitten om met de selectie ergens volgend seizoen nog de stad door te gaan.

Klopp geeft fans hoop met creatieve oplossing voor vieren landstitel
© Pro Shots

Het Premier League-seizoen wordt op 17 juni vervolgd. Liverpool heeft de eerste landstitel sinds 1990 bijna binnen. De resterende wedstrijden in het huidige seizoen worden allemaal achter gesloten deuren gespeeld en het scenario van het vieren van het succes achter gesloten deuren komt daardoor steeds dichterbij.

Klopp vertelde bij het Duitse Sky over hoe hij het titelfeest voor zich ziet. 'We kunnen het niet vieren op de manier zoals de fans dat in hun dromen altijd voor zich zagen. Dat is niet prettig. Dat begrijp ik volkomen. Zo voel ik het ook en het is voor mij echt niet het ideale plaatje om het alleen te vieren in een leeg stadion en daarna maar naar huis te rijden', aldus de manager.

De Duitser kijkt alvast vooruit naar de periode waarin het leven weer normaal wordt, naar het moment waarop de straten gewoon weer vol zijn. Klopp: 'Uiteindelijk komt er een dag waarop het vaccin gevonden is en waarop er geen nieuwe besmettingen meer zijn. Die dag komt er uiteindelijk. Dan hebben wij ook het recht om te vieren wat we willen. Stel dat dat volgend seizoen rond de twaalfde of dertiende speelronde is en we willen het dan nog vieren, wie stopt ons dan? Dan hebben we nog altijd de trofee en kunnen we gewoon door de stad gaan. Als anderen dan denken dat we compleet gestoord zijn, dan maakt me dat echt niets uit.'

Premier League

Stand Premier League 2019/2020

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Liverpool
38
32
3
3
85-33
+52
99
2
Manchester City
38
26
3
9
102-35
+67
81
3
Manchester United
38
18
12
8
66-36
+30
66
4
Chelsea
38
20
6
12
69-54
+15
66
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.