Klap voor Spurs: ontketende Kane mist topduels

Reacties

Topscorer Harry Kane is op een bijzonder slecht moment geblesseerd geraakt. De spits van Tottenham Hotspur heeft een verrekking in zijn hamstring opgelopen en lijkt daardoor niet te spelen in de komende topduels van zijn werkgever.

Klap voor Spurs: ontketende Kane mist topduels

Tottenham Hotspur staat voor twee cruciale wedstrijden en daarin lijkt het geen beroep te kunnen doen op goaltjesdief Kane. Zaterdag speelt de ploeg een uitwedstrijd tegen Manchester United, terwijl enkele dagen na het duel op Old Trafford de Champions League-kraker Tottenham Hotspur – Real Madrid op het programma staat.

Kane maakte dit seizoen al dertien doelpunten. Hij verdeelde zijn goals over de Premier League (acht) en Champions League (vijf). Daarmee is hij in zowel de competitie als het miljardenbal topscorer. Manager Mauricio Pochettino bevestigde op de persconferentie dat Kane niet inzetbaar is tegen Manchester United, maar heeft hoop voor de clash met Real Madrid. 'Het is geen ernstige blessure, maar we kunnen geen risico nemen voor zaterdag, dat is onmogelijk. We zullen zien hoe het woensdag tegen Real Madrid gaat.'

Tottenham Hotspur staat momenteel derde in Engeland, met eenzelfde puntenaantal als nummer twee Manchester United. In de Champions League gaat Spurs samen met Real Madrid aan kop in Groep H. De wedstrijd van komende woensdag lijkt uit te maken wie als groepswinnaar richting de knock-outfase gaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.