Klaiber in tranen na gele kaart die streep zet door finale

Reacties

Sean Klaiber is de enige speler van FC Utrecht die een zuur gevoel zal overhouden aan de bekerwinst op Ajax. Door een 2-0 zege plaatsten de Domstedelingen zich voor de eindstrijd, maar de rechtsback zal dat feest in De Kuip moeten missen.

Klaiber in tranen na gele kaart die streep zet door finale
© Pro Shots
FC Utrecht
FC Utrecht
2 - 0
Ajax
Ajax

Klaiber kreeg bij een 2-0 stand namelijk een gele kaart. In de 87ste minuut zette hij in al zijn ijver een tackle in op Nicolás Tagliafico, maar de rechtsback kwam te laat. In plaats van de bal te blokken raakte hij de enkels van de Argentijn, waardoor arbiter Björn Kuipers zich genoodzaakt voelde om geel te geven.

De laatste minuten speelde Klaiber in de wetenschap dat hij de finale zou missen. Nog voor het laatste fluitsignaal was hij al zichtbaar aangedaan en na het laatste fluitsignaal zakte hij ineen.

Overigens is het voor Jean-Christophe Bahebeck ook nog maar de vraag of hij erbij is. De blessuregevoelige Franse spits raakte geblesseerd. Hij mag evenwel nog hopen op de finale, voor Klaiber is die finaledroom al uiteen gespat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.