Klaiber en Gosens stonden na CL-kraker stil bij FC Dordrecht-tijd

Reacties

Van de Krommedijk naar de Champions League: dat is de opmerkelijke weg die Sean Klaiber heeft afgelegd. Maar hij niet alleen. De rechtsback van Ajax bespreekt in een uitgebreid VI-interview onder meer een recent onderonsje met zijn ex-ploeggenoot Robin Gosens.

Klaiber en Gosens stonden na CL-kraker stil bij FC Dordrecht-tijd
© Pro Shots

Op zondag 17 mei 2015 rekende FC Dordrecht af met Ajax: 2-1. Gosens stond die dag in de basis bij de toen al gedegradeerde club, Klaiber viel in. Ruim vijf jaar later kwamen ze elkaar bij Atalanta - Ajax (2-2) tegen op het hoogste Europese podium.

'Na de wedstrijd in Italië heb ik samen met Robin daar ook nog even bij stilgestaan. We wisselden onze shirts en hij zei: "Mooi man, dat je nu bij Ajax speelt, ben echt trots op je!" Maar dat ben ik minstens net zozeer op hem', vertelt Klaiber.

'Hij heeft een hele omweg gemaakt, via Vitesse, Dordrecht en Heracles Almelo, en dan nu bij Atalanta en in de Duitse nationale ploeg. Dat is zo knap. Het geeft aan wat je kan bereiken als je elke dag volle bak gas geeft. Dat deden wij allebei, niet nu opeens, maar ook in onze tijd bij FC Dordrecht.'

Lees op VI PRO het hele interview met Sean Klaiber, die woensdagavond met Ajax aantreedt tegen FC Midtjylland. 'Met Ajax is de cirkel rond.'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer S. Klaiber
Meer over S. Klaiber
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.