Klaassen valt geblesseerd uit in aanloop naar Champions League-clash

Reacties

Davy Klaassen is zondagmiddag geblesseerd uitgevallen bij Ajax tijdens de wedstrijd tegen Heracles Almelo. De ervaren middenvelder had te veel last van een botsing met Rai Vloet.

Klaassen valt geblesseerd uit in aanloop naar Champions League-clash
© Pro Shots
Ajax
Ajax
5 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

De Ajacied probeerde in eerste instantie nog door te spelen, maar moest de strijd in de 23ste minuut definitief staken. Jurgen Ekkelenkamp kwam voor hem in de ploeg. Het leek om een enkelblessure te gaan, maar Klaassen kon het veld wel lopend verlaten. Hoe ernstig de blessure is, zal nog moeten blijken.

Ajax-trainer Erik ten Hag zal hopen dat het meevalt, de Amsterdammers spelen woensdag immers de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen FC Midtjylland. Ajax moet winnen van de Denen om in de race te blijven voor overwintering in het miljardenbal.

Op het middenveld mist Ten Hag al Mohammed Kudus. In de voorhoede is Antony een twijfelgeval. De Braziliaan was er tegen Heracles nog niet bij. Bij FOX Sports gaf Ten Hag een korte update over het herstel van de vleugelaanvaller: 'Hij is begonnen met de groepstraining, maar hij is nog niet volledig aangesloten. Het duel met Midtjylland wordt een race tegen de klok, het is nog niet uitgesloten dat hij mee kan doen.'

'Ajax valt nog altijd aan met de achterdeur open'
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.