Klaassen grapt na bekersucces over zijn 'perfecte schot'

Reacties

Davy Klaassen heeft woensdag met een doelpunt bijgedragen aan het bekersucces van Werder Bremen, dat ten koste van Schalke 04 de halve finale in de strijd om de DFB Pokal bereikte (0-2).

Klaassen grapt na bekersucces over zijn 'perfecte schot'

De manier waarop in Gelsenkirchen het bekersucces werd behaald verdiende niet de schoonheidsprijs. Klaassen maalde er niet om. 'Het was zwaar, we waren niet goed, maar we hebben ervoor gewerkt en daarom zijn we verder.'

Na de openingstreffer van Milot Rashica velde Klaassen in de 72ste minuut zelf het vonnis over Schalke 04. De gewezen Ajacied wees met een vleugje ironie een rol van Vrouwe Fortuna in de treffer van de hand. 'Geluk? Ik vond dat het geen geluk was. Het was eigenlijk het perfecte schot, het kon niet beter!', zei hij met een knipoog. 'Het was een goede aanval, een goede voorzet en het schot was ook goed. Het was een beslissend doelpunt.'

Tegenover het goede gevoel bij Werder stond de teleurstelling bij Schalke. 'Het was vervelend. We hebben een aardige wedstrijd gespeeld, maar fouten gemaakt', zei trainer Huub Stevens. 'Goede ploegen profiteren daarvan en Bremen is zo'n goede ploeg. We hebben problemen en we moeten daarmee leven.' Die Königsblauen kunnen zich nu volledig richten op de strijd tegen degradatie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.