KKD-kampioen Heracles schrapt rondrit na tragisch ongeluk in Zeeland

Reacties

Heracles Almelo werd vrijdag kampioen van de Keuken Kampioen Divisie en zal zondag gehuldigd worden. De rondrit die de ploeg door de stad zou maken is echter geschrapt. Heracles heeft dit besloten naar aanleiding van een tragisch ongeluk in het Zeeuwse Yerseke.

KKD-kampioen Heracles schrapt rondrit na tragisch ongeluk in Zeeland
© Pro Shots

Zaterdagmiddag overleed een vijfjarig meisje bij een ongeluk met een kampioenswagen. Volgens Omroep Zeeland is het meisje de dochter van de chauffeur. Tegenover PZC spreekt voorzitter David Bakker van VV Yerseke van 'een vreselijk drama'. De wedstrijden van VV Yerseke zijn voorlopig allemaal afgeblazen.

Heracles leeft mee met de nabestaanden. 'Na overleg met de Gemeente Almelo en de vervoerder Bolk vinden wij het op dit moment ongepast om het behaalde kampioenschap op de platte kar te vieren', meldt de Keuken Kampioen Divisie-kampioen zaterdag op de officiële website.

De huldiging in de binnenstad gaat wel door. De selectie rijdt met de spelersbus vanaf het stadion rechtstreeks naar de binnenstad, waar op het Marktplein om 16.30 uur het voorprogramma start. De officiële huldiging van spelers en complete staf is om 17.30 uur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.