King kijkt terug op bizar jaar, Ronaldo telt de uren

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

King kijkt terug op bizar jaar, Ronaldo telt de uren

De ultieme underdog
Het merendeel van de EK-gangers is al weer thuis nu alleen de finale tussen Frankrijk en Portugal wacht. Andy King is een van de vele Welshmen die over het fraaie onthaal van zijn ploeg twitterde. De Engelse kampioen, met Leicester City zorgde hij voor een enorme stunt in de Premier League, kan met recht zeggen: Het was me het jaartje wel.

Een decennium Buffon
Het is de dag voor de finale maar het is vandaag ook precies tien jaar geleden dat Italië in Duitsland wereldkampioen werd. Gianluigi Buffon was er toen al bij en blikt nog eens terug. In onze rubriek In de Kantlijn belichtten we al een ander aspect van de finale van destijds: het akkefietje tussen Zinedine Zidane en Marco Materazzi.

Plagen
Lukas Podolski is al thuis met Duitsland. De aanvaller van Galatasaray is niet vies van een provocerend tweetje. Slim is het niet, maar laten we het er maar op houden dat hij zin heeft in een nieuw seizoen.

Waar blijft de tijd?
En wat is deze rubriek zonder stamgast Cristiano Ronaldo. De Portugees telt de uren. Letterlijk. En dat hij daar stiekem nog wat aan verdient, is mooi meegenomen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.