Kika van Es keert na een jaar terug in de Eredivisie

Reacties

Kika van Es keert terug in de Eredivisie. De Oranje Leeuwin komt over van Everton en gaat aan de slag bij FC Twente, de ploeg waar ze in het seizoen 2017/18 ook al voor speelde.

Kika van Es keert na een jaar terug in de Eredivisie
© Pro Shots

'Een buitenlands avontuur stond hoog op mijn lijstje en met leerzame en mooie ervaringen keer ik nu terug', vertelt Van Es. 'De kans om weer voor FC Twente te spelen in de Vrouwen Eredivisie wilde ik niet laten lopen. De competitie hier ontwikkelt zich en hier in Nederland, dicht bij huis, is voor mij de plek om het beste uit mezelf te halen. Ik kijk er naar uit om aan te sluiten in Enschede.'

Van Es tekent een contract tot het einde van het seizoen bij FC Twente en keert dus terug op de Nederlandse velden. Eerder speelde Van Es voor Willem II, VVV-Venlo, PSV, Achilles'29, FC Twente en Ajax, alvorens ze naar Everton vertrok.

De 64-voudig international sluit volgende week, na de interlandperiode van het Nederlands team, aan bij de selectie van FC Twente Vrouwen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.