Kies jouw Champions League-favoriet: odd van 16.00 voor Ajax als winnaar

ADVERTORIAL – Het Champions League-spektakel barst deze week weer los met de start van de knock-outfase. Groeit Ajax uit tot grote verrassing in het gevecht met de Europese elite? Blik vooruit bij Jack's en voorspel de eindwinnaar!

Kies jouw Champions League-favoriet: odd van 16.00 voor Ajax als winnaar
© Imago

Ajax denderde in de eerste seizoenshelft door de groepsfase heen. De Amsterdammers wonnen al hun poulewedstrijden en het doelsaldo van 20-5 onderstreepte de overmacht van de Ajacieden in een groep met Sporting Portugal, Borussia Dortmund en Besiktas. Als groepswinnaar had Ajax een voordeel bij de loting voor de achtste finale. De ploeg van trainer Erik ten Hag werd gekoppeld aan Benfica, de huidige nummer drie van Portugal. Ajax is de favoriet voor dat tweeluik en de verwachtingen zijn sowieso hoog. Met een odd van 16.00 voor eindwinst in de Champions League wordt Ajax gezien als de op vijf na grootste kanshebber.

Quoteringen voor eindwinst van de Champions League:
- Manchester City: 3.75
- Bayern München: 4.75
- Liverpool: 5.75
- Chelsea: 9.00
- Paris Saint-Germain: 10.00
- Ajax: 16.00
- Manchester United : 18.00
- Real Madrid: 20.00

Profiteer hier van de speciale Ajax-aanbieding.

De favoriet voor Champions League-winst is Manchester City. De Premier League-koploper moet in de komende ronde afrekenen met Sporting Portugal en zal vol vertrouwen aan die ontmoeting beginnen. De vorm van The Citizens in eigen land is ronduit indrukwekkend. De ploeg van manager Pep Guardiola heeft in de competitie al sinds 30 oktober niet meer verloren. In de poulefase van de Champions League bleef City onder meer Paris Saint-Germain voor. Het winnen van het miljardenbal met de Engelse topclub is hét grote doel dat Guardiola nog heeft openstaan na vijfenhalf jaar in Manchester. Gaat het dit seizoen lukken? De odd voor eindwinst is 3.75.

Achter City is Bayern München de tweede favoriet. Logisch, gezien de grote kwaliteiten in de selectie van de jonge tacticus Julian Nagelsmann. De 4-2 nederlaag tegen VfL Bochum in de voorbije Bundesliga-speelronde was een lelijke uitglijder, maar dat neemt niet weg dat Der Rekordmeister uitstekend presteert dit seizoen. Met achttien punten groepswinnaar in de Champions League en koploper in de Bundesliga; Robert Lewandowski en co tankten vertrouwen richting de cruciale fase van het seizoen. In de Champions League vormt Red Bull Salzburg de volgende horde. Inzetten op Bayern als eindwinnaar kan je 4.75 keer de inleg opleveren.

In de topvier met favorieten staan in totaal drie Engelse ploegen. Liverpool mag in de Premier League dan wel een forse achterstand hebben opgelopen op City, als iedereen fit is, hoort het team van manager Jürgen Klopp zonder twijfel tot de beste teams van Europa. Het elftal waarmee The Reds in 2019 de Champions League wonnen, is nog nagenoeg bij elkaar. Geloof jij dat niemand Sadio Mané en Mohamed Salah kan stoppen, ga dan voor de quotering van 5.75 voor Liverpool als Champions League-winnaar. De odd voor Chelsea als eindwinnaar is aanzienlijk hoger: 9.00. Thomas Tuchel schreef vorig seizoen met The Blues geschiedenis voor de beste van Europa te worden. In de knock-outfase was Chelsea enorm koelbloedig. Gaat dat opnieuw lokken? Lille is de tegenstander in de achtste finale. Liverpool begint aan de play-offs met wedstrijden tegen Internazionale.

Bekijk hier alle quoteringen voor de knock-outfase van de Champions League en pak je kansen! Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro beschikbaar (deze welkomstbonus is er alleen voor spelers van 25 jaar of ouder).

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's