'Kevin, rot op': effectief NAC drukt Willem II dieper in de problemen

Reacties

NAC Breda heeft Willem II zondag een gevoelige nederlaag toegediend. De bezoekers trokken de wedstrijd na rust naar zich toe en zorgden voor chagrijn in Tilburg, waar trainer Kevin Hofland het moest ontgelden.

'Kevin, rot op': effectief NAC drukt Willem II dieper in de problemen
© Pro Shots
Willem II
Willem II
1 - 2
NAC Breda
NAC Breda

De aftrap van de burenruzie liet even op zich wachten, omdat vuurwerk van de Tilburgse aanhang op het veld belandde. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük zag geen andere oplossing dan de spelers naar de kant te roepen, wat ervoor zorgde dat de wedstrijd een paar minuten later begon. Robert Molenaar maakte dat niet mee, want de trainer van NAC bleef ziek achter in Breda. Assistent Rogier Molhoek nam de honneurs waar.

Willem II schoot uit de startblokken en kwam via een benutte penalty van Jeremy Bokila vroeg op voorsprong, maar na rust was het NAC dat scherp uit de kleedkamer kwam. Door doelpunten van Ruben Ligeon (ex-Willem II) en Jarchinio Antonia draaiden de bezoekers de wedstrijd binnen de kortste keren om (1-2). Een opvallend detail is dat beide spelers hun eerste doelpunt maakten in het shirt van NAC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Witte vlaggetjes
Willem II perste er een slotoffensiefje uit, maar dat leidde niet tot de gelijkmaker. Door de eerste overwinning sinds 22 oktober maakt NAC een sprongetje op de ranglijst en nadert het de rivaal tot op drie punten. Willem II, waar Hofland het moest ontgelden bij een deel van de supporters (witte vlaggetjes en 'Kevin, rot op'), handhaaft zich nog net in het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.