Keizer ziet Dijks terugkeren in selectie Ajax en roept debutant op

Reacties

Ajax-trainer Marcel Keizer heeft voor het thuisduel met Excelsior een plek in zijn wedstrijdselectie ingeruimd voor Noussair Mazraoui. De speler van Jong Ajax kan zijn officiële debuut maken in de hoofdmacht van de Amsterdammers en zat nog niet eerder bij de geselecteerde namen. Mitchell Dijks keert terug, Benjamin van Leer is juist afgehaakt.

Keizer ziet Dijks terugkeren in selectie Ajax en roept debutant op

Laatstgenoemde is geblesseerd en wordt vervangen door Kostas Lamprou. Dijks kan na weken afwezigheid juist zijn rentree maken in Ajax 1, Mazraoui kan debuteren in de Eredivisie. De middenvelder speelt doorgaans namens de Ajax-beloften in de Jupiler League, maar vervangt in de selectie de geschorste Lasse Schöne, die tegen PSV (3-0) zijn vijfde gele kaart van het seizoen ontving.

Nick Viergever ontbreekt tegen de Kralingers nog steeds. De verdediger heeft een enkelblessure en is nog niet fit. Václav Cerny en Daley Sinkgraven zijn (naar alle waarschijnlijkheid) voor het restant van het voetbalseizoen uitgeschakeld. Ajax - Excelsior begint donderdagavond om 20.45 uur.

De volledige selectie:
André Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber, Luis Orejuela, Mitchell Dijks, Deyovaisio Zeefuik, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Frenkie de Jong, Siem de Jong, Noussair Mazraoui, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Justin Kluivert, Dennis Johnsen.

'De Ajax-spelers hebben laten zien voor Keizer te willen strijden'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.