Keiharde opstelling Liverpool: Barcelona kan Coutinho vergeten

Reacties

Liverpool heeft met een speciaal statement duidelijk gemaakt dat een vertrek van Philippe Coutinho deze zomer geen optie is. Geen enkel bod wordt in overweging genomen.

Keiharde opstelling Liverpool: Barcelona kan Coutinho vergeten

De 25-jarige Braziliaan was een van de topkandidaten om zijn landgenoot Neymar op te volgen bij Barcelona. Na het vertrek van de linksbuiten naar Paris Saint-Germain namen de speculaties over Coutinho toe. De spelmaker van Liverpool ontbrak vanwege rugklachten in de selectie van The Reds en volgens Engelse media waren er begin deze week gesprekken tussen de Engelse topclub en Barcelona over Coutinho. De Spaanse grootmacht zou toen een bod van zo'n honderd miljoen euro op tafel hebben gelegd.

Coutinho is uitgegroeid tot de absolute sterspeler bij Liverpool. De aanvallende middenvelder die vaak als hangende linksbuiten speelt, kwam begin 2013 voor dertien miljoen over van Internazionale. Coutinho speelde sindsdien 181 wedstrijden voor Liverpool en scoorde daarin 42 keer.

De ploeg van Jürgen Klopp begint zaterdagmiddag aan het Premier League-seizoen met een uitwedstrijd tegen Watford. Coutinho is er dan niet bij vanwege zijn rugblessure.

Bekijk hier het statement van Liverpool.

Transferverzoek
Overigens is het nog maar de vraag of Coutinho zich neerlegt bij de opstelling van Liverpool. Volgens Sky Sports  zou de Braziliaan als reactie op de mededeling van de club direct een officieel transferverzoek hebben ingediend. Liverpool heeft dat nieuws inmiddels tegengesproken bij The Liverpool Echo.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.