Opvallend voorstel schandaal-preses Sion, Messi naar ADO

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Opvallend voorstel schandaal-preses Sion, Messi naar ADO

Christian Constantin blijft de gemoederen bezighouden in het Zwitserse voetbal. Het stadionverbod voor veertien maanden wegens het mishandelen van tv-analyticus Rolf Fringer zint hem allerminst. Maar de voorzitter van FC Sion heeft nu een opmerkelijk nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de bizarre soap. 'In een strijd moet er altijd één partij zijn die over z'n schaduw heen stapt en de eerste stap zet. Dat moet Rolf zijn', zei Constantin in Aargauer Zeitung. De preses kwam overigens tot zijn daad omdat Fringer hem een narcist had genoemd.

• Op bestuurlijk vlak is het de laatste tijd bij ADO Den Haag rustig. Toch was er vrijdag een nieuwe directeur bij de Eredivisionist. Jeff Osseman had die eer in het kader van de Stichting Dromen Zonder Beperking. Plannen genoeg bij de directeur voor één dag, want Lionel Messi moet naar de Hofstad komen. 'En als Messi niet lukt, dan graag Cristiano Ronaldo. Maar liever niet, want die is iets minder.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tim Matavz liet de Europa League-wedstrijd tegen SV Zulte Waregem schieten om zijn derde telg op deze wereld te kunnen begroeten. De trotse vader deelde een foto van zijn zoon. Lang vaderschapsverlof zit er niet echt in. Zaterdag wordt hij weer verwacht op Papendal, waar Vitesse zich voorbereidt op het duel met SC Heerenveen.

My family has grown again 😁 im such a proud dad! Welcome on board, Val 😊❤️#nr3 #itsaboy #newborn

Een bericht gedeeld door Tim Matavz (@timmatavz) op

'De stemming is op dit moment niet al te best. Het klopt dat we niet in goeden doen zijn. (…) De realiteit is dat we drie wedstrijden op rij zonder zege zijn en dat we zaterdag weer moeten winnen.'
Cesar Azpilicueta neemt geen blad voor de mond. Woensdag won hij met Chelsea voor de derde keer op rij niet (3-3 tegen AS Roma). (Sky Sports)

• Dat Giovanni Liberti waarschijnlijk vijf wedstrijden mist bij Turris Calcio zal de doorsnee voetballiefhebber worst wezen. Maar het vergrijp waarvoor hij de straf krijgt, is wel heel bijzonder. De middenvelder wordt beschuldigd van plassen richting de fans van Sarnese. Zijn club vecht de schorsing aan en kwam met een alternatieve uitleg in een statement. 'Bij de warming-up staat een fonteintje en daar heeft de speler van gedronken. Daarbij is er wat water in zijn broekje gekomen.'

• Pep Guardiola, VV Katwijk komt eraan! Manchester City is de ploeg met de beste balans ter wereld sinds de start van het seizoen, maar de Tweededivisionist zit ze op de hielen, zo blijkt uit de stand van de Duitse site Transfermarkt.de.

'Er was mij verteld dat er een jongeman uit Benalmadena was met enorm veel talent. Na hem tien minuten te hebben gezien, verliet ik het veld en was alles duidelijk.'
• Voormalig Real Madrid-verdediger Fernando Hierro is maar al te blij dat Isco momenteel schittert in het shirt van De Koninklijke. (Goal.com)

• Half robot, half mens. Petr Cech heeft een fantastische trainingsmethode, waarin hij zijn onmenselijke reflexen toont.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Hij vertelde ons op Messi's bruiloft dat-ie weg wilde.'
Xavi is nog altijd onderdeel van het Barcelona-meubilair en weet dan ook te onthullen wanneer Neymar zijn veelbesproken vertrek naar Paris Saint-Germain aankondigde. (BBC)

'Messi telt niet. Voor mij is hij de allerbeste. Cristiano Ronaldo scoort niet, Messi tellen we niet. Als ik aan het einde van het jaar op de tweede plek sta, zal ik de bond vragen om een prijs.'
• De in bloedvorm verkerende Simone Zaza, die werd uitgeroepen tot Speler van de Maand september in de Primera División, moet alleen Lionel Messi boven zich dulden op de topscorerslijst. Maar daar wil de Italiaan niet tegen opboksen. (Superdeporte)

• Bas Nijhuis liet de spelers van Everton en Olympique Lyon donderdag even losgaan. Daar mengde zich ook een fan in, die lekker met zijn zoontje naar het voetbal ging…

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik herinner me dat ik toen ik opgroeide een pistool op mijn gezicht gericht kreeg, omdat de drager dacht dat ik een drugsdealer was die zijn distributiepunt wilde veroveren. Dat was mijn leven. Daarna lijkt spelen tegen Chelsea toch een stuk makkelijker!'
Richarlison relativeert erop los in een interview met The Telegraph. De Braziliaanse aanwinst van Watford, dat Ajax versloeg in de strijd om de aanvaller, is klaar voor elke uitdaging.

'Ik speelde in het slechtste AC Milan uit de geschiedenis.'
• Villarreal-spits Carlos Bacca is blij dat hij weg is uit Milaan. (FourFourTwo)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.