Karsdorp ziet Braziliaanse concurrent vertrekken bij AS Roma

Reacties

Rick Karsdorp heeft er weer een concurrent minder bij bij AS Roma. Bruno Peres keert op huurbasis terug naar Brazilië. De Braziliaanse rechtsback speelt de komende anderhalf jaar voor São Paulo, dat tevens een optie tot koop heeft bedongen.

Karsdorp ziet Braziliaanse concurrent vertrekken bij AS Roma

De transfer kondigde zich donderdag al min of meer aan toen bleek dat Karsdorp wel bij groep van dertig spelers zat voor het trainingskamp van Roma in Trigoria, en Bruno Peres niet. De 28-jarige in São Paulo geboren verdediger kwam vorig seizoen, bij afwezigheid van de door blessures geplaagde drievoudig Oranje-international, nog 25 keer in actie voor de ploeg van trainer Eusebio Di Francesco.

Nu de in 2016 van Torino overgekomen Bruno Peres is vertrokken, lijkt de weg naar een seizoen vol speelminuten vrij voor Karsdorp. De 23-jarige rechtsback kwam in zijn eerste seizoen in de Italiaanse hoofdstad tot slechts één optreden. Bij zijn rentree in oktober liep de voormalig Feyenoorder meteen een nieuwe knieblessure op. Alessandro Florenzi is nu zijn belangrijkste concurrent, de Italiaans international kan ook andere posities uit de voeten.

Roma vertrekt maandag op trainingskamp. Behalve Bruno Peres ontbreken ook WK-gangers Aleksandar Kolarov en Federico Fazio nog. De verdedigers van respectievelijk Servië en Argentinië hebben na de uitschakeling in Rusland nog vakantie. Doelman Alisson Becker zit met Brazilië nog in het toernooi. Zomeraanwinst Justin Kluivert, onlangs overgekomen van Ajax, gaat net als Karsdorp en Kevin Strootman wel mee.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.