Rick Karsdorp met AS Roma op trainingskamp

Reacties

Eusebio Di Francesco heeft de namenlijst bekendgemaakt voor het trainingskamp van AS Roma. De trainer van de nummer 3 van Italië neemt Rick Karsdorp maandag mee naar Trigoria, waar het trainingskamp plaatsvindt.

Rick Karsdorp met AS Roma op trainingskamp

Karsdorp maakte vorige zomer de overstap van Feyenoord naar AS Roma. Maar door aanhoudende knieproblemen heeft hij nauwelijks iets kunnen betekenen voor zijn Italiaanse werkgever. Zijn debuut liet vier maanden op zich wachten na twee operaties.

Zijn eerste officiële optreden voor Roma eind oktober liep uit op een persoonlijk drama. Na afloop van het duel met Crotone bleek dat Karsdorp een scheurtje in de voorste kruisband van zijn linkerknie had opgelopen, hetgeen opnieuw een lange tijd aan de zijlijn betekende. De international van Oranje werd niet op tijd fit voor de staart van het vorige seizoen.

Alisson Becker

Naast Karsdorp nemen dertig spelers deel aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waaronder aanwinst Justin Kluivert. De WK-klanten Aleksandar Kolarov en Federico Fazio mogen nog even genieten van hun vakantie. De begeerde doelman Alisson Becker jaagt met Brazilië nog op de wereldtitel.

Karsdorps concurrent Bruno Peres gaat niet mee. Hij lijkt de overstap te gaan maken naar het Braziliaanse Sao Paulo, wat de kans op speelminuten voor de ex-Feyenoorder groter maakt.

Keepers: Matteo Cardinali, Stefano Greco, Antonio Mirante, Andrea Romagnoli.

Verdediging: William Bianda, Elio Capradossi, Juan Jesus, Rick Karsdorp, Kostas Manolas, Ivan Marcano, Luca Pellegrini, Davide Santon.

Middenveld: Ante Coric, Bryan Cristante, Daniele De Rossi, Alessandro Florenzi, Maxime Gonalons, Javier Pastore, Lorenzo Pellegrini, Alessio Riccardi, Gerson, Kevin Strootman.

Aanval: Mirko Antonucci, Gregoire Defrel, Edin Dzeko, Stephan El Shaarawy, Justin Kluivert, Diego Perotti, Patrik Schick, Cengiz Under, Daniele Verde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.