Karsdorp voelt zich nieuwe speler van Roma, Boëtius tipt Van Geel

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Karsdorp voelt zich nieuwe speler van Roma, Boëtius tipt Van Geel

'Het voelt alsof ik een nieuwe speler ben'
Rick Karsdorp kan niet wachten op de start van het nieuwe seizoen in de Serie A. De rechtsback maakte vorig jaar de overstap van Feyenoord naar AS Roma, maar kwam door problemen met zijn knie tot slechts 82 speelminuten in de Serie A. Nu is Karsdorp weer fit en gebrand op een goed seizoen.

'De voorbereiding verloopt goed', vertelt Karsdorp (23) voor de camera van Roma TV. 'Ik wil graag laten zien wat ik vorig seizoen niet heb kunnen laten zien. Dit jaar is het voor mij ontzettend belangrijk om weer aan voetballen toe te komen. Ik hoop dat ik mijn waarde voor de ploeg kan bewijzen. Ik ken de coach, de spelers, de stad en hoe het hier werkt, maar toch voelt het alsof ik een nieuwe speler ben. Ik wil de liefde van de fans en het vertrouwen van de club terugbetalen.'

• Feyenoord heeft Karim El Ahmadi laten gaan en is op zoek naar een opvolger. Jordy Clasie wordt genoemd, maar meesterscout Jean-Paul Boëtius heeft andere kandidaten op het oog: 'Ik heb tijdens het WK bij Frankrijk wel genoten van N'Golo Kanté en bij Kroatië van Marcelo Brozovic. Als Feyenoord heel veel geld zou hebben zouden dat leuke opvolgers van El Ahmadi zijn', adviseert de aanvaller technisch directeur Martin van Geel. (RTV Rijnmond)

• Het teamuitje van SC Heerenveen werd niet voor alle spelers een succes. Henk Veerman en Doke Schmidt komen met een nat pak thuis. (Foto SC Heerenveen)

• Wanneer je coach eigenlijk het liefst zelf nog op het veld zou willen staan...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.