Karsdorp: 'Mijn advocaat en de FIFPro hebben niet namens mij gesproken'

Reacties

Er is nogal wat gebeurd rondom Rick Karsdorp in de afgelopen maanden. De rechtsback van AS Roma werd na een invalbeurt tegen Sassuolo, een week voor het WK begon, genadeloos afgebrand door zijn trainer José Mourinho. Nu lijkt hij weer voor Roma te gaan spelen, in de Europa League-uitwedstrijd bij RB Salzburg.

Karsdorp: 'Mijn advocaat en de FIFPro hebben niet namens mij gesproken'
© Pro Shots
Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg
1 - 0
AS Roma
AS Roma

Dat leek eigenlijk geen optie meer. De vete tussen club en speler was hoog opgelopen. Karsdorps advocaat was tussengekomen, zo ook voetballersvakbond FIFPro. Karsdorp is zelfs verhuisd nadat boze supporters hem bedreigden. De vork zit anders in de steel, legt de Nederlander uit op het clubkanaal. Er is kennelijk genoeg water door de Tiber gestroomd, want hij is gewoon weer inzetbaar voor zijn club.

'Dit is mijn zesde jaar hier, ik speel hier graag. Wat ik wil zeggen over de verstandhouding tussen mij en de trainer is dat de FIFPro en mijn advocaat niet namens mij hebben gesproken. Er zijn dingen gezegd die niet kloppen. Ik wil gewoon voor deze club spelen, en dat doe ik ook heel graag', sprak de ex-Feyenoorder.

In het hoofd zit het (weer) goed, en ook het lijf is geen reden tot zorg meer, verzekert Karsdorp nog. 'Ik had de afgelopen weken wat knieklachten. Die bleef maar opzwellen, dat deed wel pijn. Ik voel me nu wel goed, ook fysiek. Ik heb veel gewerkt, in de gym, en buiten. Ik ben blij dat ik terug ben. Het is altijd fijn om elke drie, vier dagen te spelen. Daar was ik vroeger ook aan gewend. Ik ben blij om terug te zijn en klaar om te spelen!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.